20%Hodnocení produktu: 20%
Nedoporučuje produkt
- jsou to pěkné, slušivé kompresní šortky, ale za mě to vale tudo šortky nejsou ani náhodou. Chybí tam šňůrka na utažení
- dle mého názoru a i názoru mého trenéra, který se dokonce i vale tudo pral se rozhodně nejedná o vale tuto šortky. Chybí šňůrka na utažení.
Pokud hledáte šortky Vale Tudo, tak se raději poohlédněte jinde. Nemyslím v jiném obchodě, ale po jiné značce. Pro mě tyto šortky jsou pěkné slušivé kompresní spodky, pod kalhoty od kimona, nebo pod mma šortky, které si teď objednávám, ale na grappling, nebo no gi, je to slabota. Dá se v nich zápasit, ale materiál mi přijde slabý a absence šňůrky na utažení je prostě znát. Když jsme s klukama na tréninku pořádně šlápli do sparringu, tak jsem měl obavy, aby se trencle nestáhly. Nakonec jsem sice zůstal oblečen, ale není to prostě to, co jsem od takové značky jako je Venum očekával. Třeba v kraťasech na Vale Tuto od firmy Ground Game (a to tuto značku nemám rád, protože mají hrozná kimona, která se nám všem srazily) se zápasí daleko lépe, protože šňůrku mají. Jen bych rád dodal, že nejsem někdo, kdo by tomu nerozuměl. Úpolovým sportům se věnuji téměř 35 let a mám černý pás v BJJ a hnědý v Judu. Proto tyto šortky mohu doporučit jen jako 1. vrstvu pod kimono, nebo MMA trenky, ale jako šortky na zápasení rozhodně ne a můj názor se mnou sdílel i můj trenér, který ve Vale Tudo dokonce i závodil, tak bude vědět, zda se jedná o kompresní spodky, nebo Vale Tudo šortky.